...

Tänkte bara tala om att jag lever, ser ju som sagt att de finns folk som följer mig och min kära blogg. Vill inte att ni tror att jag kolat vippen eller något liknande. Blir ingen festande direkt i helgen, mest nog bara ta det lugnt. Var med R igår och lite idag, annars blir helgen nog rätt ensam med Beverly Hills och playstation 2 spelande typ.


Jag är föresten lite arg på the sims 2 på playstation. För på PC kan man ju skaffa barn och verkligen fixa ambitionerna på ett sätt, men på playstation 2 så är det lite mesigt och absolut går det inte att skaffa barn! Inte för att jag är barn tokig, men vitsen med the sims tycker jag är ju att man får vara med ett liv från början till slut och spela lite GUD på så sätt. Nej här får man bara fixa lite ambitioner och mest fokusera sig på hemmet och arbetet. Kul det med, men tror jag kommer tröttna fortare, man kan ju inte heller åka ner till city och vidare. Oj vilket babbel om the sims, jag tror inte ni är så intresserad utav det, men måste få reflektera över något. Man är ju lite begränsad till ämnen.


När man är lite mer säker på vad man kan och inte kan skriva i en blogg som många av ens vänner och bekant läser då kan man nog ta upp ämnen som man annars är lie förtegen om. Men till dess får ni följa mig i lite ytligt perspektiv men ändå mina krokiga tankar om allt och ingenting.


NÖRD

Har mina perioder då jag sitter framför datorn och spelar the sims, när man var liten det första the sims, nu the sims 2 och snart blir det väl the sims 3! Såg nyligen en reklam om att det ska släppas! Allt för att tjäna pengar. Men jag älskar det spelet så vad kan jag göra. Har ju som sagt skaffat playstation 2 och då med the sims och the sims 2. Men det the sims 2 jag har verkar vara det första och har inte listat ut riktigt hur man gör med allt. Hur skaffar man familj? Aja får vara lite nördig och spela lite till nu när jag är ledig så kanske jag kommer på allt eftersom. För tv-spel lär jag inte ha så mycket tid med när the sims 3 kommer. Fast hmm ska ju i och för sig skaffa sing star så vet inte riktigt hur detta ska sluta.


Vilka problem jag har eller hur? HAHA


Pengar

Är något jag aldrig och kommer nog aldrig ha i överflöd heller. Min familj är inte rik, vi har aldrig åkt utomlands på semester. Men däremot har vi när jag var liten åkt runt i Sverige och campat, vi har till och med varit upp fram till ca 15 års ålder varje vinter i någon skidort. Det vart aldrig någon lyx lyx, men lite relax ifrån vardagen och tänka på annat. Det uppskattar jag stort. Samma sak när det gäller saker. Har aldrig fått riktigt de dyraste sakerna vid födelsedagar eller julklappar osv. Visst när man var lite vart man lite besviken, men ville ju just ha den saken men fick någonting annat kanske. Men oftast så gick släkten ihop och man fick ungefär det man ville ha. Har jag för mig. Jag och mitt dåliga minne.


Jag är även en sådan som inte skäms eller tycker det är dåligt att köpa begagnade saker, varför ska inte det kunnas användas om det ändå inte är något fel på saken? Varför kasta, eller köpa nytt bara för att? När det är billigare mer ekonomiskare att köpa begagnat som ändå fungerar lika bra?  


Snart bär det av till en arbetskamrat, eller ska vara där efter 15 typ, men hemlaga sushi kan bli spännande. Och sen när man kommer hem blir det troligtvis lite the sims spelande på playstation 2. YEAH!


Diverse

Fullt ös medvetslös brukar det kallas. Dock inte riktigt så för min del men har lite saker planerade så hinner inte riktigt med uppdatering av bloggen, vilket är tråkigt då jag ser att det är folk som verkligen vill följa mig och veta. men ska försöka hålla det jag lovar nu. En ordentlig uppdatering kommer senast MÅNDAG! Hoppas jag inte lovar för mycket nu, kanske skriver tidigare =). Men hoppas ni får en lika trevlig helg som jag förhoppningsvis får. puss

Hum på äldre dar.

Jag är nog äntligen frisk! Jippi =). Det var inte en dag försenat tycker jag. Var ute med systern min och gick/joggade Grimsta spåret. Var inte igår direkt, har ju som sagt varit sjuk så då blir det inte mycket träning, snacka om att konditionen försvinner snabbt om man inte håller den vid liv. De 3 kilona jag lyckats gå ner medans jag varit sjuk måste nog tyvärr ha vart mina muskler =(. Inte för att jag har jätte mycket fina muskler, men känner att de inte fått sin beskära del av träning så nu är de inte lika glada som innan. Men det ska det nog bli ändring på snarast möjligast.


Jag faller alltid för fort och för plågsamt för en kille för mitt eget bästa tror jag. Ni känner ju mig. Jag får alltid de där känslorna för fort! Och det kan och oftast sårar det mig djupt! Jag vill vara lycklig.


Just ja

Vart aldrig någon cosmonova i onsdags som det vart planerat, fick ju jobba som otur/tur var. Hoppas på cosmonova nästa vecka istället då. Vill ju vara med R men jobb är viktigt det med. Hum. Men ska vara med honom ikväll efter jobbet i alla fall, lite sushi och sen får vi se vad vi hittar på. Imorgon vid 14 blir det i alla fall bio med Caroline och Andreas. Twilight, en film om vampyrer tror jag det var, kan vara riktigt spännande =).




Just ja har ju fått lite bilder från nyår av Caroline, var ju Andreas som var vimmelfotograf. Så lägger upp några bilder här och resten länkar jag till de tre albumen som finns på facebook.




     



  

http://www.facebook.com/album.php?aid=72861&l=b5f7b&id=546275994

http://www.facebook.com/album.php?aid=72862&l=5b9b4&id=546275994

http://www.facebook.com/album.php?aid=72863&l=3e16b&id=546275994


Rennie min räddare i nöden.

Min mage har äntligen börjat vilja ge med sig, inga svåra eller hårda kramper som tidigare. Får tacka min käre mor som verkade ha något liknande innan mig och hon tog då Rennie. Och det funkade faktiskt på mig med =). Men återkommer det så får man väl gå till läkaren då är det säker magkatarr eller vad det nu heter, vet egentligen inte vad magkatarr är, får bli till att googla efter detta blogg inlägg. (skäms på mig)

Har fått jobba lite extra denna vecka på grund av att chefen inte känner sig 100%, och det tackar jag och tar emot, inte för att jag kommer få mycket i lön, men då kanske den blir lite mer med de extra 12 timmarna den här veckan. Hum... fast måste ju tänka på att jag var ledig ända fram till den 8:e, aj denna lön är inget att skryta med, hur ska jag överleva? (haha bor ju hemma =P) sen kan vi låtsas att jag har en rik pojkvän också. Tänk om man skulle leva i en fantasivärld hela tiden, hur skulle man uppfattas av folk då egentligen? Vilka skulle överhuvudtaget stå ut med än? Hallå jorden anropar Emelie, dra ner ditt feta ärsle till jorden.


Apropå feta så fick jag faktiskt ett mejl ifrån Dr. Åsa, någon grej som går på SVT angående min operation att de är intresserad av sådan som mig som gjort en Gastric bypass, kanske ska skriva tillbaka? Hum.. Tåls att sova på.


Tjingeling


Skitsnack

Nu var det visst dags att uppdatera igen. Vad vill Emelie säga idag? Vad har Emelie tänkt på idag? Emelie har fortfarande jätte ont i magen, börjar undra seriöst om det är magsjuka, men bara för att jag opererat mig och typ inte kan spy och grejer så får jag så här ont? Någon annan slutsats? Får väl lov att gå till läkaren imorgon eller nåt om det fortfarande gör ont.


Läste i Mahsas blogg igår att hon visst sticker till Umeå och pluggar, ingen information, TACK! Hur länge ska du vara där, fattar att det är tandläkarlinjen eller nåt? Vill veta, men är så dålig på att ringa. Hon är inte den ända jag egentligen skulle behöva ringa och snacka lite skit med, svårt att hålla kontakten med alla som man egentligen vill hålla kontakten med, man prioriterar annat, som slappa, och skulle man få för sig att ringa så är det inte alltid så att den andre på linjen har tid just då. Varför ska det vara så komplicerat med relationer när man bli vuxen?


Apropå relationer, läste i en gammal väns blogg, någon hade kommenterat hennes blogg-inlägg och hennes liv. Den personen måste jag tyvärr säga: Vad har den för liv? För värderingar? Känner den personen henne? Inte för att hon och jag umgås eller pratas vid, men man måste väl för fan kunna stå för sin åsikt! Inte skriva anonymt och massa skitsnack! Ja det blir just skitsnack om man inte vågar stå för det man säger! Hoppas verkligen ingen gör så mot mig. Ibland blir man allt trött på folk och deras omogenhet.


Nu ska jag inte försöka vara bitter så mycket mer, bara tycka synd om mig själv och min mage. Blir nog ingen MOJITO imorgon med Sofie och cooparna =(. Sorgligt men måste bli frisk! På onsdag är det tänkt att gå med R på Cosmonova, längtar ^^.


Uttjatat

Har tagit upp detta ämne tidigare, borde bli duktig på att kategorisera mina blogg-inlägg i kategorier. Men så mycket energi och ork har jag inte för denna blogg, ni som följer mig vet ju på ett ungefär hur jag är. Haha. Men som sagt uttjatat ämnen men vad får man och avd får man inte skriva i en blogg, viss man får inte lämna ut personer ens kompisar och familj om man inte har deras tillåtelse, men visst måste jag kunna få skriva om händelser, känslor och tankar som rör mig. Oftast rör det någon annan också men den behöver jag inte nämna vid hel namn om det inte är en vän som jag vet att jag får lämna ut på min blogg. Har ju lagt upp relativt mycket bilder på kompisar och vänner, med tanke på Tallinn osv. Men bloggen är ju lika mycket anträffbar som facebook, så då blir det att bilder hamnar här och där. Men är det någon som inte vill vara med på bild i min blogg så får man gärna säga till om jag gjort fel =), för vissa tjatar ju till och med på en att man ska lägga upp bilder =).


Idag har jag haft en sådan där konstig mag-dag, har inte haft direkt dumping, men den krampar sig och gör ont så fort jag ska äta eller har ätit, så har inte fått i mig så mycket energi idag, men får tänka på gårdagens alkoholintag så jämnar det förhoppningsvis ut sig. Fick ett fin erbjudande av Anna att komma hem till henne och glo på film, men ska nog ringa och avböja det nu, magen vill inte sluta göra ont så ska ta ett skönt bad och sen sova tidigt. Det smärtar mig att se att hon fortfarande har ont, men hon är Anna och hon gör det bästa av allting. Hon är guld värd!
 
 (en sådan här läskig bild på en själv kan man få av en vän, ibland skrämmer man sig själv. men kul var det!)


Vem läser?

Det känns lite konstigt. Pojkvän, bättre "pojkvän". Citationstecknen gör att jag kan känna mig säker på något sätt, det är nytt för mig, kan inte släppa allt och ge allt. För i slutändan kan jag inte få allt. Så mycket som jag får, så mycket kan jag ge. Jävligt bra motto.


Jag och R har varit både på nordiska och armémuseumet, så här kulturell har jag inte varit på länge! Måste göra det oftare, nästa bock att göra är, cosmonova, även ett besök i naturhistoriska vore skoj, sen modernamuseumet och kanske Vasa vore något igen. Finns ju massor att gå på =).


Va finns det mer att nämna i mitt händelselösa liv? Vad vill ni veta? Vad vill jag berätta? Vore lite kul att se vilka som läser min blogg, så lämna gärna en lite kommentar. Eller så skiter ni i, kanske mer spännande att inte veta vilka som läser? Denna blogg ska ju trotts allt bara handla om mig och mina tankar. Så vad har jag för tankar?


Det här med att hitta rätt, att det ska finnas en mening med ett förhållande, hur gör man sådant? När räcker det med att bara känna nu, just nu, ingen framtid?  


Killsnack

Nu dras detta ämne upp igen, överraskad?! Inte ett dugg. Jag verkar inte vara flickväns material alls. Fick typ en pojkvän igår, det var så vi benämnde de hela, men hur avslutades kvällen? Jo med tråkig konversation och gråt. Vi ses kanske igen, det är inte det jag är orolig för, men att jag inte kan leva upp till killens förväntningar och måste tjura och ja gud vet vad. Varför är jag så komplicerad? Han är inte den samma som han förra året, utan han som är han heter något annat. Jag bara förstör allting.


Jag förväntar mig inte att detta "förhållande" ska vara resten av mitt liv, men han är äldre, han är ju för fan 30 år borde väl kunna visa mig hur ett förhållande funkar, inte för alltid men hur det är att vara lyckligt kär för en stund att det bara är han och jag, just nu, sen framtiden, vad är det? Jag kräver för mycket, tänker för mycket. Saknar att jag en gång var oskuldfull, den tiden då jag inte kysst någon kille eller mindre haft sex med en kille, då slapp jag all denna krånglighet och ångest. Ibland vill man bara vrida tillbaka tiden?


Den nya designen var lite roligare än den förra tycker i alla fall jag.  


Grimstaspåret

Har inte fått en ända bild ifrån nyår ännu, i och för sig har jag inte frågat om dem heller, men tycker att de borde ha kommit ut på facebook eller liknande nu. Jag vill i alla fall ha bilderna! Detta år har jag lovat mig själv att skriva upp det mesta i en almanacka/dagbok, så hittade denna på Åhléns. Söt, inte så stor, praktisk och relativt mycket utrymma för det händelselösa liv jag har. Haha.






Testade med Malin min lilla syster Grimstaspårets röda spår för första gången sen högstadiet typ. Var lite ansträngande, men bra variation med upp och nerförsbackar. Mycket bättre underlag att gå/jogga på istället för den asfalterade vägen jag annars brukar ta. Men kommer nog variera de båda, Grimstaspåret på dan när det är ljust ute och den asfalterade på kvällen, för den asfalterade vägen känns mer safe om ni förstår, går runt i bostadsområden och är upplyst hela vägen.  


Fet!

Har ätit en liten fläskfilé bit och känner mig hur jävla mätt och fet ut som helst. Har blivit lite glest med träningen på grund av Tallinn och nyår, men sådana svackor kommer och går, men måste man känna sig fet för de? Har i alla fall bytt de två fina klänningarna som gått sönder, den guldiga från Lindex fanns inte kvar (konstigt var på rean), så fick pengarna tillbaka. Men den på H&M den gröna fann jag i gallerian, en ynka kvar i rätt storlekt som tur var, dock verkade den också vilja gå upp i sömmen så kanske får lämna tillbaka den med =(, och då blir jag verkligen ledsen, för den gröna verkar vara typ helt slut! medans den silvriga finns det massor av, den var till och med på rean för 149 istället för 298 som den och den gröna kostade innan. Mutter kunde gjort ett kap, men var bara den silvriga. Och vill ha grön!!!


RSS 2.0