Trötta på mig?

Haha inser att jag är väldens sämsta bloggare, ni måste ha tröttnat på mig vid det här laget? Jag skriver ju inte så intressant, glömmer bort, och är almänt vimsig =P. Men ahr i alla fall den senaste tiden lyckats skaffa mig en ny mobil, endast 999 kr på phonehaous, ett kap tycker jag då det var en helt okej mobil.

Självklart saknar jag fortfarande min rosa fina mobil, men sånt är livet, nästa gång det blir till att skaffa ny mobil så kanske det finns en rosa igen ^^



Ska dessutom på arbetsintervju ikv'äll, den fjärde, femte? för Mc donalds, men man lär sig så länge man lever, dör inte om jag inte får jobbet, har då fått en erfaranhet om ännu en intervju, men kul vore det med ett till jobb. Och stort plus är ju att det jobebt går att kombinera med mitt nuvarande jobb =).

Duktig Emelie

Har efter city akuten fram till typ nu suttit och sökt lite jobb som har och eller kan tänkas passa bra med det jobb jag har nu. Vill ju som sagt inte sluta mitt nuvarande jobb bara hitta ett till så jag slipper ha så mycket dö-tid!! Hoppas på att få komma på någon intervju iaf, så dålig är jag ju ändå inte. Lär säkert direkt få den där Marknadsundersöknings-jobbet i solna (har ju jobbat inom det tidigare och de är desperata) men vill man ha det? Som tur var va det bara visst tid, ca 11 dagar till 3 månader typ, kunde bli längre, men då är man inte fast iaf. Hmm, jag får se jag får se. Duktig har jag varit iaf.

Och jag saknar min Käraste!

Suck

Jag suger, men de som följer mig vet ju att jag är lite sporadiskt, får ryck och gör mycket ibland på samma gång, sen låter jag det vila ett tag. Inte för mycket av det goda inte ;) hehe Känns underbart att vara kär, att få säga de tre små orden "Jag älskar dig", Jag är lycklig! Men för hur länge? Inga onda tankar elelr så, jag är kär, jag hoppas, men vet ju att jag inte får hoppas eftersom vi båda är överrens. Men jag lever i NUET, nu är jag kär, nu är jag glad. Åh vad jag redan saknar honom. Hur länge har vi varit tillsammans kanske 3 månader nu? Det blir bara bättre och bättre. Har man haft nedgångar med kärlek som jag haft innan så självklart kanske jag är skadad, men jag mår bra nu! Låt mig!

Har kollat klara säsong 6 nu på beverly hills, nu gäller det bara att hitta 7:an och sen ner i säng, imorgon blir det jobb och typ bara slapp, träningen tar vi tisdag och onsdag då jag är ledig =).


Lycka till!

Nej Eva rätt låt vann inte!!! Men smaken är ju som baken, delad =P haha, jag gillar låten fortfarande inte, eller jo som sagt den är helt okej, men nej inte till STORA FINALEN!!! Självklart ska jag tänka på dig imorgon! Precis som jag tänkte på Anna idag och det verkar ju som jag hittills hört av något Sms (hon kan ju inte prata efter halsmandeloperation) Så det ska gå bra för dig med =). Lycka till och som sagt det kommer gå bra!


Men åter till muttrandet om fel låt vann eller rätt låt vann, Håller lite med Madde som sa att ibland borde inte Svenska folket få ha demokrati!! Vi klara tydligen INTE AV det eftersom vi röstar på en sådan konstig låt!! Koko... eller så har jag också en teori om att viss var hennes låt nummer 11 och Måns var nummer 1, så tror folk råkade skriva två 1:or istället för en, för egentligen skulle de flesta rösta på MÅNS!!! Eller hur?


BOJKOTTNING!

Jag hade vfaktiskt tollerarat Caroline af ugglas, men inte någon jävla OPERASÅNG!!!! Hon sjunger ju inte ens bra NORMALT!!! Okej att låten är hyffsad, men NEJ!, FEL, FEL, FEL!!!!!!!!

MELODIFESTIVALEN!!!

 Hur många egentligen bloggar inte om detta ämne nu?? Men det är tyvärr så jävla aktuellt och spännande!! Bloggar nu eftersom jag verkligen inte gilalr ALLA, hur kunde den bli vald? Den hör tyvärr inte hemma här. USH! Men nu till det jag gilalr Måns dansare fick guld-byxor istället för bara ben, +++++ Plus för det, för de bara benen förra gången förstörde verkligen den jätte bra låten, och sen kan jag inte mer än att säga sorgligt nog att E.M.D charmade mig totalt, vilka charmtroll, lite sliskiga men skulle jag vara typen somn röstade (vilket jag inte är) så skulle de absolut få min röst. Tyvärr måste jag emdela att Emilia sjönk i mina ögon, ska hon vara artist? Visst låten är bra hon sjunger måttligt fint och är söt, Men poängen är väl ändå att sjunga i micken inte andas in i micken, amn hörde varje liten inandning hon gjorde, lite pipig och vet inet hur jag ska förklara men anfått? Fast sött? Ja hoppas ni förstår, Nu ska jag fortsätta glo återkommer med min kommentar om vinnaren =), jag underar stark hur "Snälla, snälla" med Caroline af ugglas skulle låta på engelska? Om de äns skulle skriva om den till engelska? skulle inte det förstöra lite av låten?

Tv-serier

Jag erkänner det! Okey okey, jag erkänner det, jag är en suckerzzzz för Tv-serier ibland. Kan inte rå för det. Är inte så farligt att jag absolut måste se det när det går på Tv just vid den tiden och dagen, men vet jag att den är och missar den och jag vill se den så blir man lite små grinig. Men som tur är kan man ju alltid se reprisen eller hitta den på nätet.
 Följer enligt mig själv relativt många serier, finns säkert dom som fäljer många fler och de som inte följer några alls. men de här följer i alla fall jag (lite rang ordnat dessutom) :






(Dock snart slut *Snyft snyft*)



Och sen så självklart är jag en suckerzz fär Tv-serier som inte längre produceras som till exmpel Beverly Hills (som jag för närvarande är på säsong 6, går lite segt för mig att titta igen om alla 10 säsonger jagv et ) =P Sen även självklart Sex and the city! (Ska också tillägga att jog glor lite halft på City akuten och Lipstick jungle också) Aj vad många det vart nu helt plötsligt, finns säkert fler jag tycker om bara att jag glömmer bort dom nu, Just ja brukar gilla topp model också =p (illa!)


Hemma

Hemma en sväng innan jobbet idag. Har haft det alldeles underbart och fartfyllt och lugnt. Precis som det ska vara i ens liv normalt sätt. För jag har väldigt mycket slapp, men ibland får även jag känna på det hektiska livet med alldeles för mycket planerat ( eller egentligen inte för mycket bara normalt), men för mycket för mig som jag inte varit van vid sen gymnasiet typ, och även då var det slappt. Men men... Bilder kommer, ta det lugnt, jag bara inte orkar engagera mig i det nu och öppna upp fönster och shit.

Jag lever, jag är ung, jag har ansvar, tar jag ansvar?

Tjing

Va?

Vad ska detta vara bra för egentligen? Hmm... Nu blir det i alla fall träning som planerat, sen jobb sen R. så vi hörs nog inte igen förens imorgon vet ja ;P, bra dåligt? Vem vet men både du och jag överlever. Ska ha det såååå mysigt =)


Överraskning

Är sådär lago onykter och ska alldeles strax krypa ner i sängen och sova sköna typ 7 timmar innan det är dags för träning och sen jobba. Men har lyckats tagit några bilder från kvällen singstar och fyllespelande, så förhoppningsvis lägger jag ut några väl valda imorgon eller på torsdag =), Hoppas ni orkar vänta. ( Detta med att blogga ofta är för tillfället kul, vad tycker ni?)

Uppskattning

Ska försöka börja uppskatta mina kära föräldrar mer än vad jag gör. Vet att jag är urusel på att visa och säga att jag älskar dem. Men i min familj är det inte riktigt stilen att säga rakt ut att man älskar dig. Vet inte varför, inte typiskt svenskt kanske? Tror man fått uppfattningen om att man ska säga sånt till sina nära och kära och speciellt familj via alla dess amerikanska serier och filmer. Nej tror faktiskt inte det är typiskt svenskt att säga jag älskar dig hit och dit, och speciellt inte så mycket i familjen så ofta.


Men åter till mitt babblande om uppskattning om föräldrar. Jag är lyckligt lottad, är snart 22 ÅR!!! Bor fortfarande hemma jobbar jätte lite, men ändå får jag god mat (visserligen oftast kall eftersom de äter tidigare) men väldigt väldigt väldigt god mat oftast. Självklart finns de mat jag inte gillar som min pappa ibland lagar, men då får jag göra annat eller bara svälja och le det är ju trotts allt bara näring =P.


Har jag fått något vettigt utav detta inlägg? Nej inte så värst, bara min egna reflektion om att jag ska uppskatta min fader och moder mer. Det ska vi alla!


Insåg nyligen

Att jag inte delat med mig av de få roliga bilder jag lyckades ta på kryssningen den 28/2-1/3. Skulle nog ha tagit emr bilder om jag kom ihåg att jag ahde kameran, ibland är man borta i berusningens egna lilla värld. Var inte överdrivet full, men när man har kul så har man, då glömmer man sådant väsentligt som att dokumentera det hela. Men som sagt några få lyckades det bli =)









Woho

Förhoppningsvis har jag lyckats boka in en träffa med Anna på fredag. Var ett tag sen hon och jag sågs. Är på tiden då hon även ska göra en lite halsoperation och efter det får man väl inte se henne på några veckor. Men när hon är frisk och kry så ska hon förhoppningsvis också skaffa sig ett kort och börja träna med MIG! =) wie man behöver folk som drar lite i en, har ju redan Sofie, men aldrig fel med fler =).


Undrar vilken film vi ska se på fredag, fredag... känns så långt bort men snart är den här ändå. En fullbokad vecka kommer det förhoppningsvis vara för min del iaf =) ska jag dela med mig?


Ja varför inte =)


Tisdag: Jobba 14-18, singstar med Sofie och (H)järn-gänget


Onsdag: Träning av något slag efter kl 10:00, Jobba 14-18, 19:00 till Torsdag vara med R.


Torsdag: Jobba 14-18 (träning)


Fredag: Lunch med Kyrkan, Jobba 14-18, Film med Anna efter kl 20:00


Lördag: Konfirmationsförberedning kl 10-16? Kl 20:00 MELODIFESTIVALENFINAL!!!


Söndag: Konfirmation, slappa, Kanske vara med R eller träna? ( så långt har jag inte planerat)


Jag vill

Nu vill jag seriöst ha SOMMAR! denna dystra slaskiga vinter och höst har haft sin tid, vill bli glad av solen, pigg av solen, kunna snåla på någon annans energi. För mörkret gör mig bara trött, sover i genomsnitt 10-11 timmar per natt och det är egentligen sjukt för mycket för en vuxen människa, ca 8 hade väl varit normal? Så ge mig sommar och sol! (Vägrar erkänna att även sommar har sina regninga dagar, vill bara tänka på det positiva!)

Snart Vatten gymnpa med säkerligen majoriteten 60+ kärringar, ja jag säger kärringar. Ska se om det blir någon liknande insident som förra gången, då lovar jag att berätta ;)


Less

Har varit less på mycket den senaste tiden, får säga det till mitt försvar till den dåliga uppdateringen på denna blogg. Ibland har man sådana perioder i sitt liv. Vart ju av med mobilen som ni säkert läste i förra inlägget. DET SÖG! Men ska inte älta det mer. Nya tag nya tider.


Har lyckats hålla träningen relativt bra. Har i och för sig bara haft kortet 2 veckor, men har ändå lyckats hålla mitt mål 2-3 gånger i veckan. Dock har Sofie och jag sprungit om varandra lite med tider vi egentligen skulle tränat med varandra. Men blir lite så hon har sitt jobb jag mitt. Och mitt jobb är lite oförutsägbart lite då och då, men bra då man får extra timmar, lite mer pengar månadens lön som kommer om några veckor =). Blir dock aldrig rik, men ska verkligen försöka spara så gott det går, men svårt då jag är en SLÖSA! Gillar att shoppa, mest på REA men shoppar man mycket på rea så blir det mycket pengar det med i slutändan. Så jaja...


RSS 2.0