Lägga på ett kol?

Så snart kanske har jag fått ihop ett vettigt arbets-schema? Om jag ahr tur och kan hålla mig ifrån att säga nej så kommer det så ut så här.
Måndag, onsdag och fredag BUTIKEN 10-18
Tisdag och Torsdag BUTIKEN 14-18
Lördag och söndag (varannan helg) 07:30 - (antingen 15:30 eller 21:30, Någonstans där emellan =P)

Läste nyss på Aftonbladet om Anna Book, Hon har ju gjort en sådan där Gastric bypass som jag själv. Och nu ska hon visst ta sista ruschen och gå ner 10-12 kilo var det tror jag? Hur lång var hon 155 cm? Skulle ner på 58-60 (målvikt har hon satt upp visst som 56)kg. helt sjuk, fast är hon inte så lång så är det väl inte så farligt? Tänker på mig själv, vad väger jag nu 70-72, och jag är 169 cm. Ska jag kanske lägga på ett kol och försöka hamna på 62-65? Jag vet inte? Blir galen, Känner att jag kan äta grymt mycket mer nu än vad jag kunde i början (har jag börjat töja på magsäcken) vill verkligen inte hamna i den situationen jag var i förut! Har inte tappat kontrollen som tur är, visst jag märker skillnaden, men jag tränar, och det gör jag regelbundet, nu när jag jobbar som jag gör så hinner jag åtminstonde med 2-3 träningspass i veckan, oftast 2 vattengympa-pass och ett jogging-pass ute själv (ca 30-35 minuter) Det borde väl räcka för att hålla vikten stabil? Men måste kanske skära ner på maten lite om jag ska upnå önskad vikt? Ska försöka iaf, vore kul att testa.

Något jag även märkt är att jag nu för tiden kan dricka till maten, det kunde jag inte så mycket tidigare, men nu kan jag det? Ännu ett tecken på att den är ut-töjd? Eller är det så det ska vara för nu ska man börja leva som normalt?
Ska fråga min doktor lite mer så slipper jag bolla så mycket här, ni kan säkert inte ge mig så mycket råd ändå =P


Nu ska jag gnälla igen...

Jag jobabr 07:30 till 21:30 imorgn...kul? Nej tror inte det, pengar? Ja.... har slösat mycket pengar den senaste tiden, måste börja bli lit ekonomiskt men är svårt då jag både vill skaffa glasögon och verkligen fixa till mina tänder!! Den 5 oktober har jag tid för tandlä'karen, ska nog (min egna slutsats) Dra ut alla visdomständerna, sen självklart kommer jag säkert ha 2-4 hål och laga sen massa mer slipa på tanden som gick av pga piercingen, så tandläkaren kommer gå på runt 10 000? Ja så blir det för med min otur så får jag ingen ersättning av landstinget efetrsom det berör tänder som är långt bak, alltså "kindtänderna"! Tandreformen gäller bara de främmre tänderna!! Grrrr.... Min otur, men lika bra få det gjort nu, för när man sen (förhoppningsvis) blir student igen så har man inte råd!


Hörapparat!

Ja jag skulle säkert kunna babbla på om evigheter, men kort och gott är att jag hör, jag hör mörka toner, jag hör att folk pratar med mig. Men vissa av de ljusa tonerna uppfattar inte jag! Detta har jag vetat om länge och själv uppmärksammat likaså min omgivning. Men nu är det alltså nerskrivet svart på vitt av en doktor, ska få en remiss till en utprovning av HÖRAPPARAT! Får se om det hjälper, lite spännande är det i alla fall och gör en utprovning. Sen kommer jag säkerligen inte använda hörapparaten, men coolt att äga en, alltid ska jag vara speciell på något sätt ;-P
Undrar vilken man ska ha?

Tre olika typer av hörapparater...


Bakom-örat-apparat (BTE)

Denna modell består av en insats som sätts i örat (speciellt avgjuten för optimal passning) och en del som sätts bakom örat. Fördelarna med detta är många, bland annat att den lätt åtkomliga delen bakom örat hyser reglage som kan justeras efter tycke och situation. De flesta modeller av den här typen har dessutom möjlighet till tele-slinga och riktningsmikrofon.


I-örat-apparat (ITC)

Denna typ av apparat placeras direkt i hörselgången och har ett skal som är anpassat för just Ditt öra. Vanligtvis kan den fås med tele-slinga. På grund av dess storlek och placering är den för det mesta helautomatisk, vilket gör den lättskött och lättanvänd.


Hörselgångsapparat (CIC)

Den senaste teknologin gör det möjligt att nästan helt dölja hörapparaten inuti hörselgången. Trots sin ringa storlek är ljudkvaltitén motsvarande större modeller. Hörapparatens placering har den stora fördelen att ljud blir lättare att lokalisera, eftersom mikrofonen sitter närmre trumhinnan.



Den sista tror jag är lite mer "modern" Och är det något av de tre man får välja på så blir det nog den sista! Tänk om det finns något som inte syns alls? Det får jag se när jag kommer dit, va det har för alternativ. Undrar hur lång tid det tar innan man ens får komma dit?


Ja just ja

Jag har en blogg! Ibland glömmer man bort tiden och sporadiskt skriver. Vad ska jag skriva egentligen? just nu är det väl lite blogg-torka, jag bara gnäller på att jag är trött och jobbar för mycket. Borde bli duktig på att ta lite bilder och kanske lägga upp? Men sådant är jobbigt. och killar? De finns ingen för mig =P i alal fall somd et ser ut som nu. Antingen blir jag dumpad innan det ens hinner bli någonting eller så tappar man intresset för att det går för seeeegt. Så hur gör djur?


Det här går ju...

Inte så bra, men har inte ont i magen iaf, och får jag ont igen så blir det akuten på en gång! Inga men EMELIE! Doktorns order =P, haha blir kanske en liten opertion, kan vara en komplikation på gastric bypassen som gör att jag får så ont. Typiskt mig att råka ut för en sådan komplikation som de aldrig haft på st görans tidigare, den är känd men inte så att många drabbas av den. Självklart ska jag vara den första på just detta sjukhus. JAG SKA BLI KÄND!

Något annat skojj, mycket planerat, lite tid, elelr nja inte lite tid, men man måste ju hinna vila för att orka?


Suuuuuuug

Jag orkar ingenting just nu, vill... men vad gör man? Ingenting, ska jobba i alla fall, någonting annat spännande som ni vill dela med er utav? Jag får aldrig till det. Idol är helt okej hittills....


Jaså?

Hmmm som vanligt är mitt huvud knas och jag vet ingenting, har jag svårt eller lätt för att tyda signaler? Går jag för fort fram, eller vill jag omedvetet förstöra... Jag vet ingenting!? Vet att jag i alla fall har bokat en tid 16:30 på synoptik i vällingby för synundersökning. Ska äntligen får ärslet ur vagnen och ansöka om körkortstillstånd (IGEN!). Haha skrattretande men ska verkligen seriöst försöka mig på att få ett körkort innan jul!
LÖÖÖÖV


Jag är så trött =(

Jag vägrar att bli sjuk! Men jag är så trött =(, måste lugna ner mig lite, försöka att inte tacka ja till så mycket. Jag undrar hur vissa människor tänker? Jag vill inte spela några spel, men hur ska man kunna öppna sig när den andre är stängd? Vågar amn ta klivet ut och bära eller brista? Jag är mogen för seriöst, jag är vuxen, jag vill, men jag är för trött just nu...Vad tänker andra människor? Vissa undrar man? Jag ska sluta svamla nu äta klart och gör mig iordning, orkar jag åka? Jag måste...


Jag är galen!

Lär dig säga nej, eller jo har ju sagt nej på onsdag till alla som fråga, för då ahr jag redan planer ^^ Ska hitta en höst jacka med Madde bland annat =) Ska blir kul att se henne igen var sjukt länge sedan nu! Vart sjukt länge sedan jag såg många, så som Emelie, Mia, Theres, ja massor till, även de jag brukar umgås "ofta" med har jag inte sett på ett tag. Men på Torsdag jobbar jag 07:30 till 20 ungefär och efter det får jag träffa några, Sofie åker iväg och pluggar 3 terminer så ett litet hejdå träff skulle det visst bli på torsdag också =)
Förlåt för dålig uppdaterning, men den här gången ska jag inte blanda in allt för mycket av hur jag tycker och tänker inom vissa områden och då blir det lite mer skriv"torka". Haha


Nice!

Jag hade ROLIGT igår! Jag var ute länge och dansade =D, hade lite ont i magen efter maten på Fridays, men gott var det ändå! En helt underbar kväll, synd bara att en del vart lite trött och gick hem tidigt, men jag förstår dem. Jag hade i alla fall kul ändå resten av kvällen! Oj vad mycket utropstecken =P Hihi... Men måste kan bli nykterist nu? Jag vet inte, det här svammlet vill ni ändå inte höra på. Vart är mina kommentarer ;-P


Förlåt

Kära trogan besökare, jag har varit väldigt dålig på att uppdatera... Vad kan det bero på? Jo jag jobbar! Och sen orkar jag inte så mycket mer, försöker hinna umgås med folk men tiden och orken räcker inte alltid till, så då har tyvärr den här bloggen fått lida lite, men snart kanske det vänder? Borde i alla fall skaffa mig en hobby elelr en pojkvän? Då aknske jag inte skulle jobba lika mycket? har varit lite småförkyld hela veckan så därför jag även vart trött =P Men på fredag är det FEST!


RSS 2.0