SUCK!

Ska jag säga SUCK eller FUCK?! Båda två är det i alla fall. Hur dum i huvudet får man bli? Jag och Sofie har varit duktiga och skaffat oss detta kort som gäller för både simning, pass och gym. Så när vi nu skaffade det i dag testade vi Core och sen kollade vi in gymmet en snabbis. Båda hon och jag glömde lås så dumma som vi var så vi fick släpa med oss allting vi hade med på passet och in i gymmet.


Men nu till den stora NYHETEN! När vi nu var klara med allt vill vi ju självklart duscha! Ingen av oss har lås så vi slänger in våra saker i varsitt tomt skåp för att sen gå och duscha ca 3-5 min. bättre att lägga det i ett skåp än framme på bänken tänkte jag. Men icke sa nicke! Inte ens det räddade mig från att bli BESTULEN! Det jobbiga och konstiga är att jag egentligen bara skrattar åt det! De kunde ha tagit min plånbok som låg i jackfickan hur öppen och fin som helst. NEJ vad snodde personen tror ni? MINA BYXOR!!!!!!! Helt sjukt, helt VANLIGA JÄVLA BILLIGA JEANS FRÅN LINDEX!!!  Asså jag förstår om det varit märkes jeans från typ diesel eller lee eller va fan alla de där märkes jeansen heter. Men nu var det sketna billiga jeans från Lindex.


Och nu var ju det inte det ända som vart snott, hade ju dum som jag var lagt min fina mobil i byxorna =(, så nu är den berömda rosa lilla fina underbara mobilen borta =(, det är jag så ledsen över, men ändå skratt retande, tänkte lägga den i jackfickan, men nej la dom i jeansen för att jag skulle ju ändå sätta på mig dem efter duschen. SUCK och FUCK!!! Säger jag bara. Tur men ändå otur, kunde ju blivit av med det nya träningskortet, kort, leg och sl-kort om de tagit plånboken. Men jag som gillade dom byxorna =( och inte tala om MIN MOBIL! Hur ska jag överleva?


Får väl i och för sig förnya mitt abonnemang om typ 3 månader eller nått så då får jag väl köpa en ny mobil med det, MEN ÄNDÅ! Vill ha min ROSA!!!!




ARG!

Eller inte så arg egentligen, mest bara irriterad och lite ledsen. I en relation, spelar ingen roll om det är vänskap eller kärleks relation, inget har med detta att göra egentligen. Men måste ändå säg vad som är i mina tankar just nu! Man måste kunna acceptera och framför allt våga se den andres dåliga sidor! Kan man inte det? Då lever man väl i någon sorts fantasi värld där inte ondska eller nedstämdhet finns. Då måste man ju tro att världen är underbar och man bara är glad och tillfredställd hela tiden? Man måste även JAG våga se de människor jag tycker om ha dåliga sidor och vanor. Men även jag måste ju få ha dåliga sidor också. Sånt är livet helt jävla enkelt!


Wie

Kan någon snälla förklara för mig varför Ben & Jerrys glass är så gott jämte emot andra glassar? Är det för att det är så konstiga blandningar, konstiga figurer (isbjörnar & fiskar)? Okej att det är typ 100% dyrare att köpa en ½ lite Ben & Jerrys än typ 2 liter vanlig glass. Men det är det värt! Eller någon som tycker tvärt emot mig? Äter inte ofta eller mycket glass nu för tiden. Men har veklingen insett att smakar det så kostar det, och eftersom jag ändå inte äter mycket så kan jag ju lika gärna köpa något jag tycker om. Det håller sig ju ändå i frysen några månader/år tills man äter upp de =P



Variation

Jag måste seriöst ta tag i mitt liv! Vad jag göra liXom?! Jo jag jobbar12-16 timmar i veckan på ett jobba jag visserligen gillar väldigt mycket, men det räcker inte! Måste börja plugga, prioritet nummer ETT!! Men det är först när jag får motivation, fram till dess då? Jo ska på måndag eller i alla fall nästa vecka då man får pengar skaffa det där kortet för stockholmsstads badanläggningar. Får vad jag fattar det som får man simma, grymma och olika pass för ca 3500 kr, och det är ju inte farligt alls! Synd att man inte får något sådant där friskvårdsbidrag. Men ska man ändra sitt liv så ska man. För jogga är det tyvärr alldeles för kallt för lungorna nu när det är minus, promenera gör jag, men det är inte roligt i längden, måste ha variation! Och det hoppas jag att jag kan få med det kortet!


Variation är något jag strävar efter, vill inte fastna i ett mönster, mönster kan vara bra ibland, men tror starkt på förnyelse och variation. Allting kan inte alltid vara som det en gång vart. Allt förändras, miljön, du, jag, våra celler.


Konfirmationsläger


Nu är det så tragiskt att jag försvinner i några dagar, och kan då inte uppdatera min dåligt uppdaterade blogg som annars är dåligt uppdaterad för övrigt. Men nu vet ni varför! Ha. Jag hoppas både på en lärorik och rolig helg. Ska ju inte enbart vara vi på Graninge utan även en ledarutbildning så kanske stöter man på någon man känner igen och kan prata annat strunt än bara konfirmations grej? Man får se vart lägret tar än, ni kanske har en frälst Emelie när hon kommer tillbaka. Ha vore verkligen kul att se. Jag är "religiös" eller snarare har jag en tro. Jag har inte fått något bevis, och därför vet jag inte. Jag bara hoppas vill verkligen tro.


Så det är vad jag ska syssla med den närmsta tiden. Ska ni hitta på för skojj då? Utan lilla mig?


Vad vet jag

Vet inte vad jag ska skriva om, mitt liv är upp och ner. Precis som alla andras liv. Biland är det bra ibland mindre bra. Ibland till och med botten! Varför utskiljer jag med från andra. Jag är egocentrisk! Ibland kan folk man tycker om få en att må så dåligt, och ibland får dem en att lyftas till skyarna och bara må så jävla bra. Men jag kan hålla med om att jag kan vara lite egocentrisk ibland, tänka utifrån bara mig, glömma att andra kan bli skadade eller tar illa vid sig. Har nog varit den som brytt mig om vad folk tycker och tänker ända sen barnsben, men nu gör jag någon slagas tonårsrevolt. Inte medvetet, men kanske kan man inte leva hela sitt liv med att behaga andra, man måste ju trotts alla kunna står på egna ben, lite på sig själv 100% innan man kan lite på någon annan lika mycket.


Jag ska inte sticka under stolen med att jag blivit sårad, inte en gång, inte två. Vet inte hur många gånger, vill inte räkna, men vem har inte blivit sårad? Men på grund av min godtrohet som jag haft har jag kanske tagit större skada och därför blivit så egocentrisk. Fast ska inte säga att jag är helt egocentrisk, älskar de vänner jag har och de som står mig när vill jag verkligen det bästa för! Men kan inte i slutändan bara leva med sig själv och av sig själv. Vi människor är ett flockdjur. Jag behöver andra, men ge mig tid. Låt mig få växa, hämma mig inte. Vem vill egentligen någon annan ont? Varför är hämnd ett sådant begär?


Ojsan sa

Vad har hänt Emelie? Ja du egentligen inte så mycket, har bara haft saker för mig helt enkelt, jobbat mina 4 timmar dom dagarna jag jobbar på jobbet, umgåtts med folk. Slutet av denna vecka och hela nästa vecka inklusive helgen blir full rulle.


6/2 - Jobba 14-18 sen hem göra sig i ordning och sen ut på krogen och fira Jennifer.


7/2 - Vakna åka till kyrkan Absolut innan kl 13 men helst redan kl 10 ska jag vara där =P. sen på kvällen blir det hem till Madde och fira henne, kolla på schlager och hoppas verkligen jag orkar med en utgång till.


8/2 - Vakan och vara i kyrkan kl 10!! (omänsklig tid på en söndag) sen vara där ett tag, hem och sova.


9/2 - Jobba heldag 10-18, försöka hinna med träning på kvällen.


10/2 - Jobba 14-18¨, försöka vara lite social alternativt packa eller träna.


11/2 - Jobba 14-18, hoppas kanske kunna vara med R, annars blir det att packa.


12-15/2 - Läger med kyrkan och konfirmationsgruppen som jag är ledare för ute på Graninge.


16/2 - Jobba 14-18, vara död och begraven (haha).


Låter kanske inte så mycket, men helgerna då man egentligen ska ha den roliga biten med festa och umgås med kompisar, och biten med att bara slappa försvinner för min del! Har något utöver extra planerat, något jag ser fram emot men ändå inte. Jag är en sådan person som gillar ha saker planerad men inte för mycket! Måste kunna ha lite frihet. Men tiden går fort, sen blir jag lika ledig och frustrerad som vanligt över att jag inte har något att göra, och får plugga ångest! Hemskt.


Hoppas jag fåt till någon bild av festligheterna i helgen med Jennifer och Madde =) så hoppas jag att jag skriver snart igen.


Många kramar


RSS 2.0