Kan man få nog?

Gårdagen/kvällen var mysig och jätte trevlig, var med Caroline och Andreas hemma hos dom, åt mat, drack lite alkohol, spelade spel och umgicks helt enkelt bara, var trevligt att man fick komma dit eftersom familjen åkt till landet och vara helt ensam är tomt och lite läskigt biland. Men som tur är finns Tiger =) Han är en gammal men trogen katt, kommer bli ledsen när han dör (och det är nog inte så mycket tid kvar) men han har förgylt många stunder i mitt liv den katten. Ja jag är en kattmänniska =) Katter lever ju olika länge, hur länge har vi haft tiger? snart 11-12 år? Och ahn var ju ingen kattunge när vi hitta honhom, så sorgligt men sant så är väl hans tid snart slut. Men inte nu =) Nu är han här och kurrar och vill kela med mig.

Oj vad mycket prat om min katt. Något annat intressant. Mina föräldrar och syskon har visst hittat till min blogg. Jag ber er igen att sluta LÄS! Det jag skriver här skriver jag för att jag vill skriva av mig, skulle jag vilja dela med mig till er skulle jag säga det till er. Så läser ni trotts jag bett er sluta så kommentera då inte det jag skriver! För då blir jag bara irriterad.

Tjingeling

Haha Så illa

Så kan det gå när man är glad och nipprig, man skriver av sig glädjen, men läser man igenom vad man har skrivit? Självklart inte! Haha insåg nu att jag har skrivit grymt mycket fel, det gör jag ofta eftersom jag låter fingrarna skriva av sig själv, men ibland blir det pinsamt mycket som inlägget innan, men ni försår ju vad jag menar trotts mina brister, ska bli bättre. ( Det bästa vore att skriva i ett world-dokument och sen kopiera som jag gjorde i början, men när är jag lat =P) HAHA

JAG LÄNGTAR!!!

Egypten!

För inte ens 8000 kr vardera för jag och Anna åka till EGYPTEN, bo på hotell och dricka och äta hur mcyekt vi vill!! ALL INCLUSIVE!!! Vissa kan tycka det är dyrt, men för 12 dagar och inte behöva bry sig ett dugg så är det lite tycker jag i alla fall! SÅ LYCKLIG!!! Längtar som fan, åker den 12 maj och komemr hem den 24!!!! GALET SNART JU!!! Ni förstår verklgien inte hur glad jag är, har aldrig varit på sol semester tidigare, längst bort som längst är resan till England vi gjorde när jag gick i 6:an. Så detta är stort och SKÖNT!!! Bara komma bort ifrån verkligheten ett tag, inte menuingen med massa party, utan emst sol och bad, stressa av och koppla av. Bli en ny männiksa helt enkelt, få ro och orka vardagen som väntar när man kommer tillbaka, kanske man efetr det får motivation till pluggandet igen?

För det är väl lite det här jag har väntat på, att komma bort! Ska i och för sig också förhoppningsvis hinna med att ta körkort också, först var det prio ett egentlgien, men nu när denna resa dök upp vem kan säga nej? Hade varit kul att dra ett stort gäng tjejer, men nu blir detta lite som sista minuten och då är jag väldigt glad att det är just Anns som följer med, han är en av mina bästa vänner och jagv et att hon alltid ställer upp, vi komemr inte lämna varandra, för man är ju trotts allt inte hemma det gäller att vara två speciellt som tjej tycker jag i ett främmande land. Så tryggt känns det verkligen att åka med just Anna =)

En länk till hotellet vi ska bo på ^^ http://www.apollo.se/Travelling+with+apollo/Catalogue/Egypten/Hurghada/Hurghada/Hotel/Giftun+Azur+Resort.htm?Search=True&CountryTrackerId=2781&DestinationTrackerId=2883

Helg

Nu är den här igen, fredag och efetr dagens arbete så är det ju faktiskt officiellt HELG! Fast för mig kvittar det egentligen, är ju ledig tisdag och onsdag så har ju helg mitt i veckan också =P, det är hemskt så mycket fritid jag har! Men ikväll blir det R, sen imorgon lite nyttig arobic/core med Marlene. då har jag som vanligt kommit upp i kvoten om 3 gångers träning per vecka.ö Låter och är alldeles lagom för mig, träna i alalf all tisdag och onsdag då jag är ledig sen utöver det dag som t ex. på helgen. Nu är det lunch tajm.
HÖRS!

klockan är sju och livet är som vanligt

Tänkt att livet skulle kunna ändras från ena minuten till den andra? Nu är jag väldigt filosofisk, för filosofisk för mig själv eller vad säger ni =P Haha. Nej det här med att vara ledig är skönt, men när det blir för mycket och jag som inte jobabr så värst mycket som ni vet så blir tiden ltie utdragen ibland. Har i alla fall nördat mig med Giutarr hero som min kära syster Malin fick i 20 års present. Så det är nice, dock ahr jag väldigt ont i vänster handa lång- pek- och lillfinger. har inte så tränade händer verkar det som.

Aja slut med babbel är folk här hemma så ska vara lite social, men har varit duktig och varit Ego och tagit bilder på mig själv albumet finns på facebook men här har ni två ;-)








http://www.facebook.com/album.php?aid=88569&id=546275994&l=88321d0961

vem fan tog bort vintern?

Den jäveln måste jag tacka, dock är regn aldrig någon hitt, därav vintens snö mycket bättre. Men sol och lite varmt är jag bara SÅ TACKSAM FÖR!!! Nu vill Emelie må bra, göra någonting vettigt utav sitt liv förhoppningsvis. Ingen studiemotivation ahr infunnit sig ännu, men den tiden komemr säkert, vill ju som sagt ha en bra utbildning. MEN JAG ÄR UNG ÄNNU!!! Saknar dig R!

Imorgon blir det lite jobb som vanligt, vi har gjort om i butiken, så det är skojj =). Sen ska jag få någon jävel till att äta middag emd mig och efter det träffa jennifer, supa och kolla in ehnnes nya lägenhet. Detta kan bli väldans najs. Anna blir jag utan i några dar, hoppas hon får det bra. JAg hoppas alla jag känner och vänner har det bra =). FÖR NU ÄR DET TAMEFAN VÅR!!!

                                             


BLÄSCH!!!

Sitter här framför datorn, ska ta en dusch, har varit duktig och träna brasiliansk dans med Marlene nyligen, men sitter här och skvätter popcorn på mitt golv och är allmänt gäggig istället för att göra någonting vettigt. Var verklgien tråkigt att jag inte fick följa mad Anna imorgon, men förhoppningsvis hinner jag träffa henne imorgon, fick visst jobba tisdag och onsdag eftersom det vart så mcyekt ledigt, det tackara jag för ^^, men hopaps som sagt att jag kan vara med Anna en ltie stund. Inte lätt alla gånger. Och R är bortrest, hur ska mitt liv sluta?! Jag bara gnäller och gnäller. Men ska få träffa Jennifer på torsdag i alla falla, dricka lite vin och se hennes nya lägenhet. Vi ahr tappat lite kontakt det senaste åren och det tycker jag verkligen är trisst, men vem vet nu aknske det vänder? aja ska sluta skvätta popcorna och gnälla, ska nog göra mig ett varmt bad, ligga där 20-30 min sen se slutet av project runnway!
Kisses

RSS 2.0