Men va fan!!!

Ja jag ahde sett fram emot att tvätta...eller inte men det är ju ett nödvädigt ont, måste ju ha rena kläder! Och avd händer. Jo min otur den här gången också, när jag komemr in med två fulla säckar med kläder som ska tvättas...ja då är båda de 2 maskinerna som är mina TRASIGA!!! Allt så ur funktion!! Kan an bli mer galen???? GAH!

Ja nu får jag snällt vänta tills nästa söndag och hopaps på att då få tvätta. Så länge får jag väl HANDtvätta som de gjorde förr i tiden! Gud ä inte nådig mot mig längre, jag ska alltid ha otur...med ALLT!!!!





Ja nu åker de tamefan på!

Ja idag blir det verklgien till att inviga våren, Marlene ringde och undrade om vi skulle ta en promenad senare...ja visst. Varför inet försöka jogga lite också? Var ju i höstas som sist! Galet länge sedan, men blir tyvärr så då jag ahr vattengympa, men nu ska det bli 'ndring, joggning på g igen! IIII =) Åtminstonde 1-2 gånger i veckan bör jag ju hinna plus vatten gympan 2 gånger i veckan. SOFT! Jogging-skorna på! Här kommer jag våren =)


Oj oj oj

Ja dålig har jag avrit, riktigt dålig på att komma ihåg att jag ahr en blogg...borde ju uppdatera er lite om mina klantigheter, så som utelåst från tvättstuga och lägenheten då jag glömde nycklarna i tvättstugan, skar av mig halva knogen då jag skulle diska, så nu har jag ett stort fint sår / grop i min knoge som gör lite ont så vågar inte diska. Så nu står disken och möglar...Någon som är frivillig och vill komma och diska åt mig?

Hihi puss


RSS 2.0