ojsan sa

Oj vad dagarna går undan, den ena dagen är lik den andre, att jag aldrig kan säga Nej? Men gilalr att ha saker och stå i, fast nu är jag trött, orkade faktiskt emd en jogging/löpar-runda ikväll. trodde mgen skulle säga nej men icke! Till ock med min mage kan inte säga nej ibland. Dett eviga Nej, Nej är viktigt, men Ja är bättre! I vissa fall iaf. finns självklart självklara situationer där ett Ja inte är OK! Men i övrigt så är det alltid trevligare att höra ett JA än ett NEJ!

Uch vilket svammel, ska lägga mig isängen och sova lite nu, ännu en helg att jobba!


Magen

Ja igår efter jobbet var det en tripp till S:t Görans igen. Dock som tur avr fick jag komma hem idag så vart bara en natt =). Glad var jag att jag var där iaf orkar inte fler onda ting i magen. De hittade ingenting! Men ska få gå på Magnetröntgen någon dag kanske nästa vecka om jag ahr tur? Eller så tar det säkert jätte lång tid bara därför att... haha

Men men, förhoppningsvis så hittar det förklaringen till de onda, för nu hittade de ingenting, är bara konfunderade och har lite småteorier om vad det kan vara men inget de vet som sagt till 100%. Man får vänta och se. Som tur är jobbar jag bara 12-18 imorgon och fredag 14-18 så inga jobbiga pass, heldag blir det som vanligt till helgen =P haha



Godnatt

Jag har jobbat si så där 10 timmar igår och 11 timmar idag. NU ÄR JAG TRÖTT!!!! Ska sova alldeles strax, jobbar imorgon med fast då i butiken och börjar inte för ens kl 11 då. Så ska verkligen bli skönt med en sov morgon!
GOD NATT

Jag grät som en liten flicka

Berlin var underbart, mera om den historien hoppas jag kunna berätta om imorgon eller liknande. Är för tillfälelt bara hemma på en kort rast, jobabr 07:30- 18:00 idag, tungt då man kom hem och somnade strax efter 2 i natt.

Men nu till det som fick mig att gråta idag, EN HUND! Jag är ingen hundmänniska det erkänenr jag, men aldrig har jag varit så rädd för en hund som jag avr idag, antagligen var "hussen" påverkad av nakotika elelr alkohol eller bara psykiskt störd? För han ignorerade, drog inet tillräckligt i hunden när den gjorde utfall och skällde och jag evt inte hur nära den var att bita mig! Han gjorde inegn direkt ansträngning utan bara kom kom, och jag stog där livrädd gråtandes. Och det hemskaste av allt när jag stod där och storbölade gick en eprson bara förbi... Hunden sket totalt i den eprsonen fortsatte skälla på mig, och jag grät och sa snälla ta bort hunden, vad gjorde personen som gick 30 cm ifrån mig? Ingenting! Hur kan man vara så omänsklig, när någon gråter och är rädd och man ser vad som pågår? Jag avr tryckt mot ett hörn, vågade inte röra på mig, för då hade jag sannolikt blivit biten. Hade nog varit bäst om jag varit modig nog att bli biten, då ahde jag kunant polisanmäla det hela. FÖR EN SÅDAN PERSON SKA INTE HA HUND!!!! Jag är inte arg på hunden, jag är arg på ägaren. Hur fan kan man misslyckas så hårt som människa? Gah finns massa mer att skriva om vad jag tycker och tänker, men måste jobba nu!
FUCK!

Varför är jag sämst?!

Jag åker om mindre än 24 timmar, ska vara hos Caroline om 12 timmar ca, och innan dess ska jag hinna arbeta ca 7 timmar. Har Emelie Packat ännu? Svaret: NEJ! Jag är sämst... mycket av tvätten är fortfarande fuktig, får försöka panik kasta ner allting ikväll när jag kommer hem ifrån jobbet, äta lite fort sen får Pappa skjutsa mig till Caroline. Suck att jag aldrig packar i tid...

Skrattretande

Efter typ 1 ½ veckas tystnad fick jag dett i ett litet Mail.

candyman000 skrev 2009-08-14 19:56
i agree....totaly...and i dont know why i didnt doit straight away...

Du skrev 2009-08-14 19:54
Tack för att du hörde av dig!
Varför kunde du inte bara säga det på en gång så slapp jag all oro och ängslan? Jag är inte sur eller ledsen, men tyckte det var lite respektlöst.

candyman000 skrev 2009-08-14 19:16
to be honest darling i just got kinda scared because it was getting seriouse...and it was better to end it before we did more...just didnt wanna hurt u..i am not ready for relationship...sorry darling i should of told u this earlier

SKa jag behöva förklara mig mera? Killar =P

Dags att resa...

Ja precis! På tisdag morgon 06:30 lyfter planet mot Berlin från Skavsta! Inte för att jag egentlgien har råd men känner bara att jag måste bort, festa, roa mig, jag är ledig i några fjuttiga dar!! Och detta verkar vara toppen =D Dock får man sova säkert på en usel extrasäng, men för 20 euro natten så får man väl inte klaga ;-P Nej ska äta min goda Tacos och bara njuta av att det är fredag (sova tidigt) Haha
Kram på er alla!


Dags att rensa...

Orkar inte nu men måste ha detta som påminnelse åt mig själv att jag måste rensa min MSN! Sen jag "vart singel" har jag varit med på diverse dejtingsidor osv och då får man massor av kontakter på msn och pratar man med alla?... NEJ! Precis, så måste sätta mig och rensa, men är för seg just nu, ska försöka ta mig ut och jogga ikväll, verka bli ett skönt väder och temperatur för de ^^
Chilla

Nämen

Jag vet inte ved jag ska säga längre... Jag har lixom fått en torka... Någon idé förslag anspråkan? Ska bli skönt att förhoppningsvis få svettas lite på muskel-passet som är i Vällingby ikväll. Tränar gör jag, men vill finna den där motivationen, det där roliga som jag ahde förut, kanske kommer när höst terminen börjar, lite mer att välja på då som vattengympa och spinn osv. Nu på sommaren är det kasst dåligt med pass. Kankse därför motivationen sviker? Men tur är ju att jag fortfarande njuter lite av att gå ut och jogga =)

Kul!

Ja tråkigt att man jobbar i helgen när det är fint väder och allt, plus att gårdagens Partaj hemma hos Theres hade nog varit kul om man kunnat stanna lite längre än vad man kunde. Var hemma runt 00 så sent var det att komma i säng och sen upp 06, var lite bakis i morse men det gick fort över. Gamlingarna behöver sin uppmärksamhet ;-P Men som sagt kul att träffa en del man inte sett på ett tag. Jag saknar lite att vara 18 år, allt var väl lite lättare då? Man gick gymnasiet, hade kanske ltie ångest men inte så värst vad jag minns? Aja man kommer mest ihåg det som var bra, det som var dålig förtränger man lättare som tur är, haha.

Behöver jag säga mer?

Nej allting gick som det brukar gå, jag hade ingen vidare tur denna gången heller, orkar inte gå in på detaljer och det rör faktiskt inte alla vad som egentligen hände. Det som hände hände och det bevisar bara yttligare att jag verkligen bara "faller" för fel killar. NÄR SKA DET BLI PÅ RIKTIGT!

Till andra nyheter i mitt liv. Ska förhoppnignsvis få fortsätta jobba som timmanställd inom hemtjänsten här där jag bor, plus att jag jobabr kvar i butiken, kan göra att jag för en gång skull lyckas tjäna ltie pengar? Jag ska inom snar framtid (hoppas jag orkar!) ta tag i mina studier. Att komma tillbaka våren 2010 kanske blir ltie vårt om jag inte skyndar mig, men klara jag inte det ska jag fanimej komma tillbaka hösten 2010!!!!



Som väntat...

Inga komentarer från mig för tillfället...

Grr, det var skönt

Det där var nog den tuffaste joggningen om jag inte till och med sprang, jo jag sprang hela rundan, måste självklart medge att jag blev lite smått besviken och arg när han ställde in så där. Men vad kan man begära av en kille? Ingenting vet du väl Emelie, man kan inte förvänta sig att det ska gå som en dans på rosor, att de menar allt de säger och gör allt de menar. Ibland blir det ändrade planer, man får tro hans ord då han säger uppriktigt att han är ledsen. Men varför blir jag då lite eldsen? Jo för att jag antagligen redan tycker om honom väldigt mycket efter den korta tid vi känt varandra, och det är inte bra att få så mycket känslor på en och samma gång så fort.

Oj vad jag babblar, men skönt var det att springa av sig, tänka på annat, nu väntar en skön dusch och sen sängen. Förhoppningsvis är det en solig dag imorgon med så man kan sola lite plus att det kanske bli bio imorgon om allting går som planerat för en gång skull.

(Just ja var med Anna och Sophia och shoppade i skärholmens centrum, jag skulle inte shoppa... det brukar låta så... Vad kom jag hem med? Jo ett par byxor, en tröja, en kjol och en klänning!! GALET!)

Ännu en dag

Med solsken =D jag är glad över att jag är ledig, ska försöka inte tacka ja till jobb, jobabr igen på fredag och då har jag fått njutit hela 4 dagar av ledighet, det borde jag väl få förtjäna? Igår ringde de och frågade om jag kunde jobba, jag sa att jag inte visst, så då ringde de vidare och sen dess inet hört av sig =) Så inegt dåligt samvete här inte =)

Ska komma ut tidigt tilll solen idag, runt 9-10 tror jag, försöka ligga där till 12-13 sen hem och göra mig iordning, ska kanske med anna och sophia till skärholmens centrum (Helt jävla fel sida av stan). Men får se hur han slutar idag, ja jag ska faktiskt nog träffa honom en stund idag även fast han hade planer sen på kvällen, men blir bara glad av att ens tänka på honom så där här blir nog bra =)

Något mer intressant i mitt liv? Hmm njä, jag borde ta tag i mina rester som så många gånger tidigare sagt! Jag vill, men jag orkar inte!

Jag får inte, men jag gör det

Jag faller, faller, faller, vågare jag öppna mitt hjärta ännu en gång? Risken för att bli sårad är maximal. Den här känslan hade jag aldrig med R, Detta är så precis som det ska vara! Jag tror jag håller på att bli förälskad, min mage har fjärilar och jag bara tänker, tänker på han. Man får inte gå för fort fram, jag får försöka hålla lite distans, distans till mig själv, ha lite självrespekt och inte bli allt för löjlig. Vill inte bli förlöjligad i fall detta skulle gå käpp rätt åt helvete, vilket det alltid kan. Men jag hoppas. Det hänns så bra!

RSS 2.0