Vad var det där?

Idag skiner solen igen, härligt, ska smörja in mig ordentligt idag och ut och sola som vanligt. Kanske till Nälsta med Anna om hon vaknar någon gång medans solen ännu lyser ;-) Haha, vi får så vi får se... Varför skulle jag vara otrogen? Känns som om jag för en "dialog" med den jag är tillsammans med här. Vet inte om jag vågar tro att "Lisa" som kommenterade förra inlägget är en "Lisa" om det inte är min trångsynta pojkvän, som vägrar ge upp hoppet om att jag är eller kommer vara otrogen. Jag ser ingen mening med att vara otrogen i ett förhållande, då gör jag hellre slut innan jag går i säng med någon annan. Ibland känns allting bara så hopplöst, så som han tror hela tiden, jag tappar tron på mig själv. Ska det vara så? Svaret är enkelt, nej. Men hur ska jag kunna gå vidare?

Låt mig, säg ditt, säg datt...

Jag bryr mig inte så mycket om allting, eller jo det är precis det jag gör. Vill inte ha någon lärare eller någon som ska tala om för mig hur och varför jag ska göra tänka på ett visst sätt. Jag är ung-vuxen nu. Precis som tonåringar behöver jag göra misstag och lära mig. Jag mår inte så jätte bra psykiskt just nu, men sådant vet jag går över, har varit med om detta tidigare, så man är glad att man har sina vänner =) de vet inte allt som försegår i mitt huvud, men de finns där, umgås med än. Ja bara är helt enkelt. helt kravlöst, och det är det som är så skönt. orkar inge krav just nu. Har mina egna krav på mig själv. Har misslyckats lite enligt mig själv med sådant jag kräver av mig själv. Men jag bättrar mig inser att jag inte är perfekt, jag får ha brister, jag växer och kan förhoppningsvis leva med det. Oj så mcyket skit jag skriver, skulle kunan skriva mer... Men vem orka läsa... inte jag så här har ni felstavningar och massa fel helt enkelt. men jag orkar inte bry mig just nu i alla fall...

vad kan man begära?

När det äntligen ahr bloivit så fint väder, är priritet 1 inte datan elelr den här lilla saken jag skriver i ibland då jag känenr mig rastlös eller nere. Nej solen skiner och då vill man njuta av den! Trotts att det är lite för varmt =P men gnälla får man icke!! Så det så. Hur ska jag göra, orkar jag? Vill jag, finns det någon mening längre?

Snörvel

Här sitter jag och snorar för att jag är förkyld. Flera tusen människor sitter säkert och snörvlar och gråter för att Michel Jackson är död. Tragiskt och sorgligt att dö av en hjärtattack så där 50 år gammal. Men ingen artist jag har någon koppling till så starkt. Så visst tycker jag synd om alla som mår dåligt av hans bortgång, men jag trottsar inte min snörvling utan jag ska ut i SOLEN! Innan jag börjar jobba vid 14, haha skönt att börja sent. samma sak i helgen då jag jobbar i hemtjänsten då slutar jag runt 14 och då hinner man ju med solen då med =), ibland är livet underbart, lite mindre, normalt, fördjävligt, hemskt! Så mycket känslor och tankar om allt, hur ska jag kunna dela med mig? Vill, men ändå inte. Nu ska jag ut i solen och bli ännu mer förkyld/fundersam (undrar om jag får med mig min lillasyster ut må tro?)

Sol och bad och vad mer?

Ja lite bakis är man, men kanske kan man sova lite på stranden ;-). Hihi jag är knäpp. Men ska till stranden med Mia och hennes son Oliver i alla fall lite senare. Var ett jävla bra tag jag såg den bruden! Så nu får man ta och passa på när det är fint väder och allt. Måste göra iordning lite smörgåsar och något att dricka, sådana utgifter som att köpa det har jag kommit fram till att jag måste dra ner på om jag ska ha råd med det där jävla KÖRKORTET! innan hösten är slut!. Men lyckas gör jag nog =).
Längtar tillbaka utomlands, vill på en ny solsemester. Blir nog i vinter eller nästa vår =) Ska lyckas!

Tjoho

Godmorgen!
Nu är jag vaken, eller vaknade faktiskt runt 08:30 trotts sen läggning igår kväll. Gårdagen var trevlig =), Allt trevligt att fylla åt, eller?... Ska i alla fall ut emd Caroline i Haga parken typ och njuta av det fina vädret, behöver även förbättra på min nu obefintliga bränna =P, hihi
Köss



Grattis till mig!!

Idag får man vara lite ego med all rätt =), Idag är nämligen min dag (delar den säkert med flera, men i min familj är det bara jag idag). Idag fyller jag nämligen år! Hela 22 år. Ångesten kan bli större, kan bli mindre, vad ska jag göra av mitt liv? Idag är inte rätt dag att tänka på det, idag ska jag bara njuta av god mat och gott sällskap. Ska ut med Caroline senare på Fraidays tror jag det var, kan bli riktigt nice ^^.  En bild på Min fina klänning jag fick i födelsedagspresent ska ni få, även en fin bild på min jorgubbstårta som serveras idag!! Wie =D
Puss på er




Ha där fick jag...

Der skriver på aftonbladet.se att man inte skulla skriva ut sina planer för midsommar, för då kan tjuvarna slå till!!! Jag skrev inte ut vad jag skullegöra på facebook + att jag inte helle va bortrest jag var hemma! och vad händer? jo någon eller några jävla klipper cykellåset till min cykel och snor den. Inte för att den är snygg elelr ens ny, (tror den är köpt runt 2000) men den dög och den fungerad. Men den skulle de tamefan sno och min lillasysters cykel emd. De andra cyklarna som var mcyket snyggare lämnade de kvar. Hur tänker tjuvar egentligen? Aja insåg bara att jag glömde berätta det old news... men men =P
Imorgon blir jag hela 22 år gammal!!! Det ni!

Seriöst...

Jag är trött =P har jobbat lite idgagoch även fått njuta av det fina vädret. Imorgon är det en ny vecka med nya tag (fyller år på tisdag men det händer ju bara en gång om året + att jag är bland och med människar så då blir det inte samma sak som själv), Nu babblar jag konstigt som vanligt. Men som tidigare sagt så ska ni inte förstå allting jag menar och tänker. Men nya tag blir det...

Mörkare tider

Ja idag är det då den berömda Midsommarafton, vi Svenska är allt lite roliga som firar just denna dag. Men är glad att ska det vara någon tradition vi följer så är det denna. JAG ÄLSKAR SOMMAREN! Men vad är dett för sommar? regn, regn och åter regn... suck. I och emd denna roliga högtid går vi ju också mot mörkare tider, det tar ju i och för sig någon månad innan det märks, men när det väl blir höst/vinter så sitter man där och det mesta av dygnet är KOLSVART!!!! Jag älskar solen, den ger mig energi jag annars inte har. Jag har mer energi nu pga regelbunden träning, hoppas på att lite mer jobb kan göra mig mer sysslosatt, men mörker är inget jag ser fram emot ändå =(

Hur ska eran Midsommarafton firas då?

Själv ska jag hem till en vän, lite knytkalas, ska sätta igång med att göra färdigt jordgubbstårtan jag ska ha med mig =). Jordgubbstårta är ett måste på Midsommarafton?! Eller? I alla fall skippar jag snappsen och kanske sillen. Men lite cider och ost får man nog i sig. Blir en relativt tidig kväll ikväll har jag bestämt, ska ju upp och jobba imorgon bitti, börjar 07:30 så senast kl 23 ska Emelie vara i säng.

Hoppas eran dag och helg bli fin trotts det oroväckande vädret och väldigt tråkiga vädret vi verkar få...

Jag vet inte

Jag vill veta, hur vet man, hur ska detta ske? Jag är en fundersam person, vissa dagar flyter på som ingenting har hänt, vissa dagar lyfts allting fram och jag får ångest, gråter kanske en skvätt, men går jag någonsin ner på djupet. Varför är det så här? Orkar jag vet varför? Vill jag vet? Jag tror mest man kan dölja det och leva livet underbart utan att veta, men visste man då kunde man gå vidare och bli en ny person? Någon annan stans? Nej här är det nog bra, men behöver vi alla inte en omstart i livet ibland. Många flyttar, flyttar hemmifrån, till annan ort, en annan STAD! Hur skulle jag lyckas glömma, lämna och gå vidare från min trygghet här i Stockholms förort? Jag vill men ändå inte. Det är tryggt. Men va fan ska jag göra utanför Stockholm då? Du har ingen jävla plan EMELIE!!!
JAG VET INTE!

får jag ta ett lov?

Jag vill ha ett lov ifrån mitt liv, jag vet ingenting. Jag vet INGENTING!! Jag är snart 22 år gammal och vet inegnting. Grät lite igår, hade sån ångest. Vad ska jag göra av mitt liv. Vet att 22 år inte är så gammalt men det är ju nu jag ska bygga upp grunden för mitt liv, veta vad jag ska göra, hur jag ska göra det... osv... JAG VET INGENTING!!
Får jag också ta sommarlov?

jag lever...

Nu ahr jag försumamt denna blogg igen, trotts att jag är hemma och frisk och allting annat, men har haft annat för mig helt enkelt =P, Haha. Har bland annat jobabt och tränat, och shoppat 6 par skor! Men man kan ju inte låta bli när sko punkten är så billiga och deras ta 3 betala för 2 kan man ju inte skita i heller? ska kanske få ärslet ur vangnen och ta lite bilder på köpet, men orkar det inte nu, så ni kanske får se det senare ;-). Fick jobbet på hemtjänsten ska jobba själv på tisdag tror jag det var, spännande =). Mer om mitt tråkiga liv kommer väl imorgon, nu har jag ltie ont i huvudet så ska bara vila och kanske sova tidigt!
Klyss

Valet och kvalet.

Nu är det avgjort, ska inte kommentera så mycket om resultatet, men blir smått besviken på Svenskafolket då det sägs att valdeltagandet låg på ca 44% eller hur var det? Vi ahr väl DEMOKRATI i Sverigie fy fan, Vill vi inte rösta och skiter it kan vi väl lika gärna skaffa Diktatur?! Vad tjänar det annars till. Vet man inte avd man ska rösta eller är för lat att inte rösta kan man väl åtminstonde rösta blankt!! Men det är bara min åsikt. Är lite sur på min mor som bara sket i det hela, tror inte min pappa rösta heller, mutter... vilken familj.

Men men, idag är det måndag på en ny vecka, det nya livet och en ny rythm. Förhoppningsvis... Ska träffa Sofie om en stund och träna lite i Vällingby gymmet, har ju inte kunant träna så värst mycket sen Egypten och sen sjukdom. Men lite aktiv har jag alltid försökt att vara, men nu fan ska kortet användas igen =), synd bara att det reducerar grupp-passen så mycket nu under sommaren, ca 2 pass per dag bara i vällinby elelr åkeshov. Inte mycket tycker jag och tiderna var inte de bästa... Men men i Höst är Vettengympan tillbaka i alla fall =).
Köss

Bläscjh

Nu sitter jag här lite illamånde och jävligt mätt, åt lite sådandär godis som ska vara nyttigare än godis. Naturgodis kallas det visst, jordgubbar doppade i yoghurt/choklad. Det där med choklad var ingen höjdare eftersom jag är operarad som sagt, (gastric bypass) men man lär sig någonting nytt i alla fall. Men lite gott var det, men har ätit aldeles för mycket söta saker för många dagar is träck nu, vill inte få tillbaka mitt sockerberoende så nu får jag ta och avvänja mig så inget sådant händer. Imorgon är det val, valet står emllan piratpartiet elelr miljöpartiet. Lite mer åt miljöpartiet men har dock inte funnit någon bra kandidat så som på piratpartiet. Men får läsa lite mer på deras hemsida imorgon innan jag går till vallokalen, det där med att förtidsrösta verkar inte vara min grej ;-) haha.
Godernatter på er allesammans.

Fotoalbum!

Nu finns de flesta bilderna upplagda på facebook, sållade lite, vem vill se sjutioelva liknande bilder? Fast det finns ju i och för sig massa liknande bilder ändå, bilderna är från min kamera och Annas kamera, nu fattas som sagt bara hennes mobil kamera-bilder. Men de här lär ni nog nöja er med ett tag ;-)

http://www.facebook.com/album.php?aid=98688&id=546275994&l=9f1ca08c7d

http://www.facebook.com/album.php?aid=98689&id=546275994&l=a175219156

http://www.facebook.com/album.php?aid=98690&id=546275994&l=205069474c

http://www.facebook.com/album.php?aid=98692&id=546275994&l=c48e278856


http://www.facebook.com/album.php?aid=98696&id=546275994&l=10955bd88c

En början...

Har fått de flesta bilderna av Anna nu, WIE =D, dock saknas bilderna från hennes mobilkamera, men det tåls att vänta lite till på, detta är en bra början, ska få börja med att bjuda på några härliga bilder på mig själv (ego) Sen ska jag försöka lägga upp de anständigaste bilderna på facebook så får ni kika där. Men det blir senare idag eller imorgon. Det för att min kära syster Malin tar studenten idag så har fullt upp med att leta reda på vad jag ska ha på mig, ta fram vinterjackan (IGEN!) Det är faktiskt fucking kallt ute och stå ute när hon ska springa ut i säkert 1 timme tänker jag inte göra i någon tunn jacka eller bara kjol eller klänning beronde på vad jag bestämmer mig för att ha på mig. Sen måste man ju vara social med all släkt som kommer på besök, jaja kan iaf säker glädja dem med att jag har fått ett till jobb. Tjat om när jag ska börja plugga igen är obligatoriskt från släktens sida (aldrig får man vara ifred). Men så äro det.
Puss så länge!




Köttsoppe!

Ja Findus kan göra god budget-mat de med ibland. Deras Köttsoppa är faktiskt god och prisvärd. Lagom mättande till lunch om man har en lite knäckebrödmacka eller annan smörgås bredvid =). Kul och vet vad jag äter eller hur ;-) Haha. Annars då? Jo var precis på en liten arbetsintervju, verkar som om de verkligen var intresserade, skulle bara ringa min referens och sen skulle de höra av sig. Vore verkligen kul att få jobba lite mer. 12 timmar i veckan är inte så givande. Skulle få 1 krona mer på detta ställe i lön om jag nu får det, men om jag jobbar helg och stora helger som midsommar osv så får man ju lite OB på det också. Ett stort plus är att arbetet utförs i mitt område Hässelby! =) så hoppas verkligen de vill ha mig.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hon som interjuva mig tidigare idag ringde nyss och sa att min referens gav bara positivt och bra referenser så jag ska få prov-jobba nästa tisdag och onsdag då jag ändå inte jobbar i butiken =) Hoppas verkligen detta är någonting för mig och att de vill ha mig =) =)


MÄH!

Vad är nu detta, visste ju i och för sig redan om det har ju sett på nyheterna, men hoppades verkligen de skulle ha fel! Vill ha SOL!!! Regn var det när vi landade så det var skönt att återse, men nu när jag är lite kry på benen och kan vara ut en liten stund så vill man ju att det ska vara SOL! Blir väl en innesittar dag idag. Dagen ahr ju trotts allt bara börjat får se vad man orkar hitta på.

RSS 2.0